Tuesday, July 12, 2011

angan angan

aku jealous tengok kakak aku sebenarnya. dia belajar di UTM. macam2 kelebihan dan kemudahan ada. sebab tu bila nak sambung degree nanti, aku nak sambung dekat mana2 antara 5 universiti paling top di Malaysia. UTM, UKM, USM, UPM atau UM *tak mengikut ranking. 


aku dah kira2 dah. hahaha. dah siap survey kursus yang mereka tawarkan lagi. and awal aku dah tolak tepi UM - sebab dia tak tawarkan kursus eektronik (elektrik, adalah). lagi, aku dah tolak tepi USM juga -pasl jauh lah pulak (utaqa tuuu, tak mo lah ceq). dan lagi, aku tolak UTM - pasal dekat sangat dengan rumah. sekarang tinggal dua pilihan, UPN dan UKM.

angan angan tak salah. tapi kalau nak benda tu jadi realiti, aku kene tambah lagi usaha yang yang tak seberapa ni. barulah mencabar. cehh. tapi kalau sambung UTeM pun ok bah. i love to be in the middle - family and him.

senag cerita, mana uni pun sama je. kesedaran dalam diri tu lebih penting. jadi, tengoklah nanti aku sambung mana. haha :D


***bila habis dip nanti, nak berpisah, mesti sedih kann

2 comments:

rebinabiru said...

salam alaik..
InsyaAllah, moga dipermudahkan segala urusan anda. Teruskan bersemangat!!

Linda Kamal said...

salam :) and thankyou you you :D